Održana skupština Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina

Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina održalo je 3. sjednicu Skupštine dana 8.svibnja 2019. godine pod predsjedanjem predsjednice Udruženja gospođe Gordane Munjaković. Sjednici su prisustvovali gotovi svi članovi Skupštine i Nadzornog odbora. Gost Skupštine  bio je  gradonačelnik našeg Grada gospodin Hrvoje Košćec.

Na samom početku sjednice, skupštinarima se obratio naš Gradonačelnik koji je posebno istaknuo plan gradnje stručnih radionica u srednjoj školi „Dragutin Stražimir“ istaknuo je da je taj projekt u fazi projektiranja i  predan je  zahtjev za građevinsku dozvolu. Sve je to u dogovoru sa županijom koja je osnivač srednje škole i koja mora to sve staviti u financijski plan za iduće razdoblje kako bi to mogli realizirati.

Predviđene su radionice za zanimanje automehaničara, stolara, plinoinstalatera i strojobravara. Skupštinari su sa oduševljenjem pozdravili  projekt koje je vrlo značaj za naš Grad naročito u vrijeme kad nemamo radne snage i očekujemo da ćemo omogućiti mladim ljudima da se što lakše i kvalitetnije usavrše u svom zanimanju.

Predsjednica Udruženja gospođa Gordana Munjaković osvrnula se na sve provedene aktivnosti od prošle sjednice Skupštine do danas i informirala Skupštinare o izvedenim radovima i aktivnostima u Udruženju. Predsjednica je izložila izvješće o radu za proteklu godinu 2018. , dok je Nadzorni odbor podnio izvješće o svom radu, te materijalno-financijskom poslovanju od 01.01. do 31.12.2018. godine. Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili Izvješće o radu za 2018. godinu kao i završni račun za 2018. godine te izvješće Nadzornog odbora. 

Po završetku sjednice druženje je nastavljeno uz domjenak.