Otvoren 27. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu- Grad Zagreb i OKZ zajedničkom suradnjom do međunarodnog sajma

Svečano otvorenje 27. Jesenskog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu održalo se 6. rujna 2019.godine u 10 sati. Sajam je svečano otvorila Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, a sajam je obišao i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić. Sajam su posjetili i predstavnici Obrtničke komore Zagreb, predsjednik dr.sc. Mirza Šabić, potpredsjednici Antun Trojnar, Ivan Leščić i Marko Cesar.

Međunarodni sajam u Gudovcu je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj koji se tradicionalno održava već dvadeset sedmu godinu za redom. Najveća je sajamska manifestacija ovoga tipa u Republici Hrvatskoj ali i regiji, gdje izlagači predstavljaju svoje novitete, obavljaju direktnu prodaju, te u komunikaciji s ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmjenjuju vrijedna poslovna iskustva i informacije. 

Ove godine očekuje se nekoliko stotina izlagača ali i više od četrdesetak tisuća posjetitelja. Među izlagačima su i obrtnici Obrtničke komore Zagreb koji  izlažu u paviljonu 7D. Uz financijsku financijsku pomoć Grada Zagreba, omogućeno je da petnaest obrtnika izlaže besplatno. Ovim putem zahvaljujemo Gradu Zagreba na velikodušnoj pomoći i prepoznavanju važnosti sajma u Gudovcu za naše obrtnike. 

Izlagači Obrtničke komore Zagreb koji izlažu uz financijsku pomoć Grada Zagreba: 

 1. GOTOVO SVE obrt za ručno rađene predmete , vl. Dubravka Zednik 
 2. „A&G“ obrt za proizvodnju betonskih elenenata i OPG, Vl. Alen Golubić
 3. Proizvodnja opruga Alma Jatić Hasanbegović Klupica d.o.o., Dijana Smoljo 
 4. ATA4ART, obrt za izradu i trgovinu,vl. Antica Tomić 
 5. OPG HUKAVEC MARTINA 
 6. OPG Marijanović  Vojislav 
 7. OPG Kelečić Elizabeta 
 8. OPG Barać  Milanko 
 9. OPG Kovačić 
 10. Opg Crneković
 11. OPG IVOŠ 
 12. OPG LISJAK
 13. Pčelarstvo Ježić
 14. OPG Martina Barišec „SAMO LJUTO „ 
 15. OPG TIKVARIĆ
Članovi Udruženja obrtnika Vrbovec: 
 1. «HIDRO-SPOJ»  proizvodni obrt vl. Zdravko Sohora                    
 2.  Proizvodno – trgovački obrt „ Megas –Vrbovec „ 
 3.  „LIKTIN“ obrt za proizvodnju i usluge metala,gume i plastike,vulkanizacija i  trgovina VL. Ivan Leščić   
 4. STUDIO SPRINT D.O.O.   

Sajam možete posjetiti od 6 do 8. rujna 2019.godine na sajamskom prostoru Gudovac koji je otvoren od 9 do 18 sati (sva tri dana sajma). Cijene ulaznica za odrasle je 30 kunam a za djecu od 7 do 15 godina 20 kuna (predškolska djeca - bez naplate). Za sve posjetitelje osiguran je i parking koji je i ove godine besplatan!

 

PrilogVeličina
PDF icon PLAN-SAJMA_27.pdf533.86 KB