Pokreće se humanitarna akcija Zagrebačkih salona ljepote za kolege u Baniji

Nakon za sve nas teške 2020. godine,  nažalost i u 2021. smo ušli s nevjericom prateći nevolju koja je zadesila područje Banovine.Obrtnici grada Zagreba i Zagrebačke županije kao bezbroj puta do sada  i u ovoj nevolji pokazali su da imaju  veliko srce  i već idući dan na područja pogođena potresom dostavljena je humanitarna pomoć u vidu prehrambenih artikala, higijenskih potrepština i tople odjeće.

Nakon onog najbitnijeg zbrinjavanja ljudi na redu je obnova poslovnih i stambenih objekata.  U razornom potresu osim obiteljskih kuća nastradali su i poslovni prostori naših kolegica i kolega čime im je onemogućen rad, a samim time egizstencija.

Ceh frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb organizirat će akciju  pomoći obnove frizerskih i kozmetičkih salona stradalih na području Sisačko-moslavačke županije.

U suradnji s Obrtničkom komorom Sisačko - moslavačke županije i Udruženjem obrtnika Sisak  i na području Gline, Siska i Petrinje  u tijeku su izvidi stanja frizerskih i kozmetičkih salona nakon čega se  odrediti hodogram aktivnosti s ciljem pomoći.

Pokažimo zajedništvo i pomozimo kolegama frizerima i kozmetičarima iz Petrinje, Gline i Siska.