Poziv na 1. Obrtnički forum Grada Zagreba

Gradonačelnik Grada Zagreba gosp. Milan Bandić i predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić uputili su poziv za sudjelovanjem na 1. Obrtničkom forumu  grada Zagreba koji će se održati u utorak 03. prosinca 2019.g. u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER), Paviljonu 12/1. kat, Avenija Dubrovnik 15 s početkom u 11:30 sati.

Obrtnički forum obrtnika grada Zagreba na jednom mjestu okupit će više sudionika - predstavnike Grada Zagreba, obrtnike, predstavnike tijela Komore kao i članove Udruženja obrtnika te medije i sve one koji svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti rješavanju izazova  s kojima se obrtnici danas susreću.
Svrha i cilj organizacije Obrtničkog foruma Grada Zagreba je progovoriti i aktualizirati teme koje su važne za obrtništvo i obrtnike grada Zagreba  te  potaknuti rješavanje izazova s kojima se obrtnici svakodnevno susreću, apelirajući na iznalaženje kvalitetnih i učinkovitih rješenja za razvoj obrtništva u suradnji s Gradom  Zagrebom.

U okviru foruma pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša gđa. Mirka Jozić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić,  ravnatelj Obrtničkog učilišta Dražen Maksimović, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra Frane Šesnić  kao i svi ostali obrtnici,  ravnatelji strukovnih škola i drugi uzvanici sudjelovat će u panel diskusiji na kojoj će se raspravljati o perspektivama razvoja obrtništva i stanju obrtništva, o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada i usluga povezanih s javnom uslugom u Gradu Zagrebu kao i o  drugim aktualnim temama.

Forum će biti prilika da i obrtnici postave pitanja i predlože rješenja konkretnih situacija s kojima se susreću u svom poslovanju a na samom kraju Foruma Obrtnička komora Zagreb podijelit će priznanja uglednim i uspješnim obrtnicima, kao i zaslužnim pojedincima  za postignute uspjehe  te  promicanje i razvoj  obrtništva a koja služe  kao poticaj za nove uspjehe, ali i potvrda  da se njihov rad vidi i vrednuje.

Svoj dolazak molim da potvrdite na e-mail okz@okz.hr, ili broj telefona 01/4806 555. 

PROTOKOL:

PrilogVeličina
PDF icon Protokol_ 1. Obrtnički forum Grada Zagreba.pdf156.09 KB