Službeno otvoren 21. Sajam gospodarstva u Zaprešiću

250 izlagača na 21. Sajmu gospodarstva u Zaprešiću

Više od 250 izlagača iz Zaprešića, županije, susjedne Slovenije, sudjeluje na 21. sajmu gospodarstva u Zaprešiću kojeg je 11. listopada svečano otvorila pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac

Na svečanom otvorenju, sve je nazočne pozdravila predsjednica Udruženja obrtnika Zaprešić Jasenka Jančić. Svoju podršku sajmu dao je i predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić koji je prilikom govora napomenuo kako Obrtnička komora Zagreb ima odličnu suradnju sa Županijom i njenim gradovima. 

Važnost sajma za grad Zaprešić spomenuo je u svom govoru i gradonačelnik grada Zaprešića Željko Turk. Opunomoćeni ministar, ekonomski savjetnik Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu Bernard Šrajner  pohvalio je suradnju Slovenije i Zaprešića te rekao kako i ove godine na sajmu sudjeluju i slovenski proizvođači iz  Brežica, Krškog i po prvi put, iz Rogaške Slatine. Zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak naglasila je regionalnu važnost sajma u Zaprešiću koji se ove godine održava po 21. puta. 

Sajam je proglasila otvorenim pomoćnica Ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac

O vrijednosti i važnosti održavanja ove manifestacije najviše govori činjenica da se nalazimo ovdje po 21. put kako bismo zajedno podržali suradnju i razmjenu iskustava među izlagačima, ali i prenijeli poruku o važnosti podrške koju lokalna vlast i resorno ministarstvo trebaju podržavati i dalje“, izjavila je Mandac.

Sajam je otvoren tri dana od 11. do 13. listopada, a održava se u sportskoj dvorani grada Zaprešića na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1. Već tradicionalno, na sajmu izlažu obrtnici iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije, Koprivničko- križevačke, Bjelovarsko- bilogorske županije te iz Baranje i Osijeka. Sajam je popraćen raznovrsnim aktivnostima poput modnih revija, revija frizura, nastupa kulturno-umjetničkih društava, predstavljanja pojedinih obrta i zanimanja i slično.

Program sajma:

 

 

 

 

PrilogVeličina
PDF icon Raspored SAJMA.pdf422.93 KB