Zagrebački obrtnici uspješno završili obrtnički moto-bike maraton u Vukovaru

Kao što smo već pisali, 26. rujna 2019.godine zagrebački obrtnici krenuli su s glavnog zagrebačkog trga na obrtnički moto-bike maraton u Vukovar: Obrtnici dva grada prijatelja- Zagrebački obrtnici biciklima u Vukovar

 

Zagrebački sudionici ovog moto-bike maratona uspješno su stigli do cilja u petak 27.rujna 2019.godine, a na ovaj hrabri put od 300 kilometara odvažili su se: Antonija Tretinjak, Damir Marković, Željko Stričak, Nenad Kuzman i Zoran Brdar. Na put su ih otpratili predsjednik Udruženja Antun Trojnar i Nela Jurić, pomoćnica pročelnice u Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba. Biciklistima su se tijekom dana pridružili i drugi obrtnici iz Zagrebačke, Brodsko- posavske i  Vukovarsko -srijemske županije, ali i motoristi članovi Udruženja. 

Obrtnici su putovali pod sloganom "Obrtnici dva grada prijatelja", a u Vukovar su stigli na 4. Dane obrtništva gdje su ih i dočekali predstavnici Obrtničke komore Zagreb na čelu s predsjednikom dr.sc. Mirzom Šabićem i potpredsjednikom OKZ-a i predsjednikom Udruženja obrtnika Grada Zagreba Antunom Trojnarom. Predsjednik Udruženja obrtnika Grada Vukovara, Dražen Zovko, uručio je Obrtničkoj komori Zagreb i Udruženju obrtnika grada Zagreba zahvalnicu za dugogodišnje uspješno sudjelovanjem na manifestaciji. 

Obrtnici su posjetili i značajna mjesta u Vukovaru, te ovim maratonom odali počast svim onima koji su svoj život dali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.