Udruženje obrtnika grada Zagreba

Kontakt

Adresa:
Trg Mažuranića 13
10000 Zagreb

Telefon: 385 01/48 77 888
Fax: 385 01/48 26 096
e-mail: info@obrtnici-zagreb.hr
Web: www.obrtnici-zagreb.hr

Novosti

Novosti iz udruženja

Zagrebački obrtnici obilježili 54. Dan obrtnika

Udruženje obrtnika grada Zagreba obilježilo je tradicionalni 54. Dan obrtnika u subotu, 08. lipnja, u parku ispred sjedišta udruženja, na adresi Trg Ivana Mažuranića 13,  tom prilikom dodijeljena su priznanja obrtnicima koji svojim zalaganjem i radom doprinose ugledu i promidžbi obrtništva. 

Novosti iz udruženja

Obrtnički sajam u Sisku

Udruženje obrtnika Sisak je, u suradnji s partnerima i uz potporu sponzora, organiziralo po drugi put manifestaciju Obrtnički sajam & Street Food Festival. Manifestacija je održana 27. travnja 2019. godine na sisačkom Korzu. Između dvadesetak obrtničkih udruženja i to iz različitih krajeva Hrvatske, bili su predstavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba i Obrtničke komore Zagreb. 

Novosti

Obrtnici tradicionalno na izložbi inovacija ARCA 2016.

U organizaciji Hrvatske udruge inovatora, u vremenu od 20. do 22. listopada 2016. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, održava se 14. međunarodna izložba inovacija ARCA 2016.  na kojoj već tradicionalno obrtnici-inovatori, članovi Udruženja, prezentiraju svoje inovacije na izložbenom prostoru  Udruženja obrtnika grada Zagreba.
U sklopu ARCA 2016. održati će se forum “INOVACIJE - POKRETAČ RAZVOJA”, a drugi dan sajma rezerviran je za prezentaciju inovacija pod nazivom „Dan inovativnih ideja“.

Novosti iz udruženja

Uspješno predstavljanje obrtnika na Jadranskom sajmu u Budvi

Nakon  predstavljanja sekcija iz sastava  Ceha građevinsko uslužnih djelatnosti na 49. MOS Celje,  s ciljem ostvarivanja poslovne suradnje, zagrebački obrtnici su se predstavili na Jadranskom sajmu u Budvi kojeg su u organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba i Sekcije instalatera grijanja i klimatizacije posjetili članovi Sekcije zajedno s kolegama plinoinstalaterima, dimnjačarima, vodoinstalaterima te poslovnim partnerima,od 22.-24. rujna ove godine.

Novosti iz udruženja

Ivan Prgomet dobitnik plakete "Zlatne ruke s pisanim priznanjem"

U petak, 1. srpnja 2016.godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin  svečanom Akademijom obilježen je Dan Hrvatske obrtničke komore pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.Na svečanoj Akademiji dodijeljena su najviša priznanja HOK-a obrtnicima koji su svojom aktivnošću i suradnjom s Hrvatskom obrtničkom komorom dali izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija.

Stranice