Udruženje trgovaca Zagreb

Kontakt

Adresa:
Ilica 109-111
10000 Zagreb

Telefon: +385 01/37 57 255, +385 01/37 57 256
Fax: 385 01/37 57 255
e-mail: info@utz.hr
Web: www.utz.hr

Novosti

Novosti

UDRUŽENJE TRGOVACA ZAGREB doniralo Gradu Zagrebu sredstva za sanaciju štete od potresa

Upravni odbor Udruženja trgovaca Zagreb na sjednici održanoj 21. svibnja 2020. donio je odluku o donaciji novčanih sredstva u iznosu od 30.000, 00 kuna za sanaciju posljedica najjačeg potresa koji je pogodio grad Zagreb i okolicu u posljednjih stotinjak godina.  

Novosti

Udruženje trgovaca Zagreb organiziralo rad prodavaonice prehrambenim artiklima u potresom teško pogođenom prigradskom naselju Čučerju

Jedno od teže stradalih područja Grada Zagreba u nedavnom jakom potresu  je i prigradsko naselje Čučerje. Velik broj obiteljskih  kuća i poslovnih prostora toliko su stradali da su neupotrebljivi. Upravo to se dogodilo i  prodavaonici u Čučerju tako da su stanovnici tog naselja, uz sve ostale nevolje,  ostali bez mjesta u blizini gdje su se mogli snabdjevati osnovnim živežnim namirnicama.

Novosti iz udruženja

Održana 4. sjednica Skupštine Udruženja trgovaca Zagreb

Dana 06. prosinca 2019. održana je redovna 4. sjednica Skupštine Udruženja trgovaca Zagreb pod predsjedanjem predsjednice Udruženja gospođe Marije Subota. Sjednici su nazočili i gospodin Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, gospođa Marina Munjaković, predsjednica Udruženja obrtnika Zelina te gospodin Goran Čanković, v.d. tajnik Obrtničke komore Zagreb. 

Novosti iz udruženja

Poziv na trening za obrtnike i druge MSP-ove u Udruženju trgovaca Zagreb

Udruženju trgovaca Zagreb poziva Vas na trening za obrtnike i druge MSP-ove iz prava potrošača u digitalnom dobu koji će se održati 27.11.2019. (srijeda) u 14,00 sati u Udruženju trgovaca Grada Zagreba, Ilica 109, Zagreb.

POZIV:

 

Novosti iz udruženja

POVELJA PRIJATELJSTVA I SURADNJE

U petak 27. rujna 2019.godine, predstavnici tijela Udruženja trgovaca Zagreb posjetili su Udruženje obrtnika Osijek sa ciljem sklapanja Povelje prijateljstva i suradnje kao krune dugogodišnjeg prijateljstva i uspješne suradnje. U svečanom i prijateljskom ozračju, u ime svojih Udruženja, Povelju su potpisali Predsjednica Udruženja trgovaca Zagreb gospođa Marija Subota i Predsjednik Udruženja obrtnika Osijek gospodin Dragutin Grabrović. Potpisivanju Povelje nazočili su i predstavnici medija, tako da je ovaj čin sljedeći dan objavljen u lokalnim novinama Glas Slavonije.

Novosti iz udruženja

Uspješna godina Udruženja trgovaca Zagreb

Druga  sjednica Skupštine Udruženja trgovaca Zagreb održana je 05. prosinca 2018. godine. Otvarajući sjednicu Skupštine, predsjednica Udruženja gospođa Marija Subota, pozdravila je  članove Skupštine i goste: predsjednika Obrtničke komore Zagreb, gospodina Mirzu Šabića i  predsjednika Udruženja obrtnika grada Zagreba, gospodina Antuna Trojnara. Posebno je pozdravila i izrazila dobrodošlicu novim članovima poslovnih odbora cehova Udruženja koji su se odazvali pozivu. 

Stranice