U Udruženju obrtnika Velika Gorica održat će se radionice „Kako postati poduzetnik“ financirane od strane Zagrebačke županije, u suradnji sa Obrtničkim učilištem Zagreb.

Radionice će se održati 13.05. 2016. (17:00-20:00) i 14.05.2016. ( 9:00- 15:00), u dvorani Udruženja obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5, II kat.

Radionice su besplatne za sve zainteresirane.

Cilj radionica je upoznati buduće potencijalne obrtnike/poduzetnike te obrtnike/poduzetnike početnike i nezaposlene osobe s osnovnim poduzetničkim znanjima za pokretanje vlastitog posla.

Temeljna poslovna znanja jedna su od najčešće spominjanih kompetencija potrebnih za svladavanje globalnih razvojnih izazova. Njihova nedostatnost nakon formalnog obrazovanja, posebno zbog sve većeg broja osoba ne-ekonomske struke uključenih u samostalni biznis, i donošenje odluka iz ekonomskog područja, dovela je do potrebe da im se posveti posebna pažnja. Znanstveno vijeće poslovnih kompetencija za Europu oblikovalo je Kataloge temeljnih poslovnih znanja što se provodi kroz program European Business Competence * Licence (EBC * L) u više od 30 zemalja.

EBC*L je međunarodno priznati standard iz područja poduzetničkog poslovanja, te su na njemu temeljene radionice koje provodi Obrtničko učilište Zagreb.

Osim toga sudionici na radionicama dobivaju priliku polagati ispit EBC*L –a, kako bi stekli međunarodni certifikat Stupnja A EBC*L-a u Obrtničkom učilištu koje je od 01.01.2016. godine postalo nacionalni predstavnik EBC*L –a za Hrvatsku.

Prijave na telefon 01/6222110 ili mail: uovg@zg.t-com.hr