Uručene zahvalnice za izniman doprinos organizaciji 3. Zagrebačkog obrtničkog sajma

Podjela majstorskih diploma bila je prilika da se dodjele priznanja za izniman doprinos na realizaciji 3. Zagrebačkog obrtničkog sajma koji je ove godine na Zagrebačkom velesajmu okupio više od  6 000 učenika. Sajam je to koji na jednom mjestu okuplja obrtnike s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije koji prezentacijama svojih struka učenicima sedmih i osmih razreda pomažu lakše odlučiti o upisu budućeg zanimanja.

Dodjelom zahvalnica Obrtnička komora Zagreb simbolično želi iskazati zahvalnost visokim dužnosnicima, zaslužnim pojedincima, obrtničkim i srednjim strukovnim školama, kao i svojim obrtnicima koji su svojim radom i angažmanom znatno doprinjeli održavanju trećeg po redu Zagrebačkog obrtničkog sajma. 

Za izniman doprinos i nesebični angažman, kao i za sveukupnu pomoć pri organizaciji i realizaciji 1., 2., i 3. Zagrebačkog obrtničkog sajma zahvalnica je uručena Mirki Jozić, pročelnici Gradskog ureda za  gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša. Zahvalnice su uručene i Damiru Fašaiću, pročelniku Upravnog odjela za gospodarstvo Zagrebačke županije, kao i Mireli Katalenac, pročelnici Upravnog odjela za prosvjetu Zagrebačke županije, pročelniku Ureda za obrazovanje Grada Zagreba Ivici Lovriću te pomoćnici pročelnika Ureda za obrazovanje Katarini Milković. 

Zahvalnice  za ostvarenu uspješnu suradnju na 3. Zagrebačkom obrtničkom sajmu dodijeljene su i grupaciji 24sata, Perinić Sistemima, Print Grupi, JoomBoosu, Obrtničkoj komori Karlovačke županije, Obrtničkoj komori Varaždinske županije, te obrtničkim i srednjim strukovnim školama.
Dodjeli majstorskih diploma i zahvalnica za 3. Zagrebački obrtnički sajam nazočili su i ravnatelji obrtničkih i srednjih strukovnih škola, potpredsjednici  Obrtničke komore Zagreb i predsjednici udruženja obrtnika, kao i članovi tijela Komore.