Udruženje obrtnika Dugo Selo

Kontakt

Adresa:
Osječka 2
10370 Dugo Selo

Telefon: +385 01/ 2753 885
Fax: +385 01/ 2753 885
e-mail: uo.dugo.selo@hok.hr

Novosti

Novosti iz udruženja

Marko Cesar ponovno predsjednik Udruženja obrtnika Dugo Selo

Za predsjednika Udruženja obrtnika Dugo Selo ponovno je izabran Marko Cesar, jednoglasno je odlučeno na 1. konstituirajućoj skupštini održanoj 15. lipnja. 
Novi/stari predsjednik vodit će UO do 2020. godine, uz potpredsjednike Zdravka Srdinića i Željka Lepotinca. 

Novosti iz udruženja

12 dugoselskih obrtnika osposobljeno u programu Operater/ka na računalu

U sklopu projekta "Jačanje konkurentne sposobnosti obrtnika i poduzetnika", kroz edukacije i cjeloživotno učenje, za obrtnike iz Dugog Sela provedena je edukacija Operater/ka na računalu s naglaskom na Facebook kao marketinški alat. Obrtnici su kroz nevedenu edukaciju unaprijedili svoje postojeće IT vještine i vještine korištenja marketinških alata.

Novosti iz udruženja

Udruženje obrtnika Dugo Selo izglasalo novi program rada za 2018.godinu

U petak 15. prosinca održana je zadnja ovogodišnja sjednica udruženja obrtnika Dugo Selo na kojoj je izglasan program rada i financijski plan za 2018. godinu.

Novosti iz udruženja

Nagrada Mladi obrtnik OKZ-a dodijeljena dugoselskom obrtniku Ivi Čopu

Povodom obilježavanja 22. godišnjice djelovanja Obrtničke komore Zagreb, u Zagrebu je 28. ožujka organizirana prigodna svečanost na kojoj su istaknutim obrtnicima, osobama i institucijama koje svojim djelovanjem podupiru i unaprjeđuju obrtništvo dodijeljene nagrade i priznanja.

Novosti iz udruženja

Proveden program edukacije EBC*L

Od 6. do 9. veljače 2017. u sklopu projekta Jačanje konkurentne sposobnosti obrtnika i poduzetnika, kroz edukacije i cjeloživotno učenje za obrtnika iz Dugog Sela provedena je međunarodno priznata edukacija iz područja poslovne administracije i poduzetništva – EBC*L razine B. U edukaciji sudjelovalo je 8 polaznika. A program je proveden u prostorima Udruženja obrtnika Dugo Selo u suradnji sa Obrtničkim učilištem grada Zagreba. 

Novosti iz udruženja

Udruženje obrtnika Dugo Selo sljedeće godine planira 176.840 kuna prihoda

Članovi Skupštine Udruženja obrtnika Dugo Selo, pod predsjedavanjem Marka Cesara, proteklog petka, 16. prosinca održali su u matičnim prostorima svoju redovnu sjednicu na kojoj su razmatrani nacrti prijedloga programa rada i financijskog plana za sljedeću godinu. U 2017. godini dugoselsko Udruženje obrtnika planira prihode u iznosu od 176.840 kuna, i to 105.000 kuna od komorskog doprinosa u paušalnom iznosu, 60.000 kuna planiraju od donacija, sponzorstva i ostalih prihoda uz prenesen višak prihoda iz prethodnih godina koji će se koristiti u 2017. godini.

Stranice