WEBOTEKA

Weboteka je full-service digitalna agencija koja posluje kao potpuni suradnik tvrtkama u njihovom online nastupu. Naš tim sačinjavaju stručnjaci iz različitih polja digitalnog marketinga, web dizajna i programiranja. Možda ćete nas najbolje upoznati kada vam kažemo da smo mi grupa zaljubljenika u sve digitalno.

Kontakt:
Željko Tatić
Mob.: +385989423446
Email: weboteka.info

Littera M. Design

Magical Book Lab bavi se izradom multimedijalnih personaliziranih foto knjiga, praznih personaliziranih albuma, personaliziranih rokovnika i planera sa satnicom, foto harmonika te personaliziranih radosnica za bebe autorskih tekstova i ilustracija. Uz širok izbor materijala korica, ističemo se posebnim ponudama; mekanim baršunom, raznobojnim tkaninama, tkaninom sa šljokicama, pa čak i prvi u Hrvatskoj koricama koje svijetle u mraku.

E.ON

E.ON je jedan od vodećih opskrbljivača električnom energijom i plinom u Hrvatskoj.

Za naše kupce kreirali smo niz proizvoda i usluga kojima značajno smanjuju potrošnju energenata (struja, voda, plin), a samim time i iznos režijskih računa. Dodatno, naši E+ proizvodi, poput solarnih elektrana, LED rasvjete, pametnog grijanja i hlađenja te detektora dima i plina, unose uštedu, bezbrižnost i energetsku neovisnost u živote naših kupaca.

Tvrtkama i obrtima, članovima Obrtničke komore Zagreb nudimo povoljne uvjete opskrbe električnom energijom i plinom.

Verk, obrt za grafičke usluge

Obrt za grafičke usluge Verk nastao je kao rezultat višegodišnjeg rada u grafičkoj struci. Iskustvo stečeno tokom godina rada u respektabilnim grafičkim tvrtkama prenijeli smo u tiskarski obrt. Naše stečeno znanje, iskustvo i krug poslovnih partnera jamči da će Vam tiskara Verk pružiti najbolju kvalitetu za Vaš novac i proizvod koji će u najboljem svjetlu promovirati Vas i Vašu tvrtku. Nudimo Vam širok spektar grafičkih proizvoda i rješenja. Od posjetnice do B2 plakata.

Korisnicima Artifex programa pogodnosti nude: 

Denuncio d.o.o.- CityPal

 

CityPal - lokalne preporuke za turiste: https://citypal.me/

Od 2015 godine bavimo se preporukama za turiste koji dolaze u Hrvatsku putem našeg portala www.citypal.me i mapa gradova koje štampamo i dijelimo u hotelima, hostelima, apartmanima, kolodvorima i turističkim informativnim centrima.  Sa posjetom od 60.000 ljudi našem web portalu i 50.000 štampanih mapa vaše ogalse vidi više od 110.000 turista godišnje. 

itialuS Human Resources

itialuS Human Resources je internacionalno poduzeće sa sjedištem u Velikoj Britaniji – Londonu i lokalnim uredima u Hrvatskoj, Indiji, Kataru, Egiptu i na Filipinima, bave se:
  • Vođenjem ljudskih potencijala (HR)
  • Posredovanjem pri zapošljavanju i uslugama u području privremenog zapošljavanja
Svim Artifex partnerima nude sljedeće popuste: 
  • vođenje ljudskih potencijala- 10% rabata na redovnu cijenu

Stranice