Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira manifestaciju „Biraj posao u trgovini“

Kako bi povezao poslodavce iz djelatnosti trgovine koji traže radnike i nezaposlene osobe, Hrvatski zavod za zapošljavanje organizira manifestaciju "Biraj posao u trgovini".

Manifestacija "Biraj posao u trgovini" održat će se u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, te se pozivaju poslodavci koji mogu ponuditi poslove na  navedenim lokacijama da prijave sudjelovanje na manifestaciji. 

U Zagrebu će se manifestacija održati 19.veljače 2019. od 11,00 do 15,00 sati, na lokaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ulica kralja Zvonimira 15.

Molimo poslodavce koji žele radna mjesta ponuditi budućim radnicima da popune prijavni obrazac koji možete naći niže, te popunjene obrasce dostave najkasnije do petka, 08. veljače 2019. godine do kraja radnog vremena na sljedeće mail adrese: ana.nikolic@hzz.hr i marina.tomic@hzz.hr.

Zbog ograničenih prostornih kapaciteta događanje je moguće organizirati za najviše 15 poslodavaca. Ovisno o potrebama poslodavaca i ostvarenim rezultatima održane manifestacije, Zavod je otvoren za nastavak suradnje na ovom projektu u narednom vremenu.

PrilogVeličina
Datoteka Prijavni obrazac - trgovina.docx20.86 KB