Nagrađena cvjetna instalacija zagrebačkih floristica na 53. Floraartu

Usudi se...zakorači ... budi slobodan....IZVAN OKVIRA! ovogodišnji je naziv cvjetne instalacije s kojom su se floristi Obrtničke komore Zagreb predstavili na 53. međunarodnoj vrtnoj izložbi “Floraart”. Njihov trud i ideju i ove je godine nagradila Turistička zajednica grada Zagreba koja im je u gradskoj palači Dverce dodjelila nagradu za cvjetne instalacije na ovogodišnjem 53. Floraartu. Njihova nastojanja da svake godine budu inovativne te iz godine u godinu svojim instalacijama oduševljavaju brojne posjetitelje i struku prepoznala je ponovno Turistička zajednica Grada Zagreba 

"Okviri nam definiraju život. Izađimo iz svoje sigurne zone i pogledajmo svijet oko sebe u punini i šarenilu boja i oblika“ poručile su floristice vlasnice obrta  cvjećarnica Tea, cvjećarnica Brkić, cvjećarna Lanište, cvjećarna Feresin, cvjećarnica La Marco, cvjetni atelijer Papyrus, cvjećarnica Škrinjarić, cvjećarna Branka, cvjećarnica Nela i cvjećarnica Poppy.

Vrijedne članice Ceha cvjećara Obrtničke komore Zagreb i ove su godine raskošnom cvjetnom instalacijom dio Floraarta, najvećeg  hortikulturnog događaja u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja.
Na izložbenom prostoru Parka Bundek, na više od tristo tisuća m2 otvorenog prostora i dvije tisuće m2 zatvorena prostora svake se godine predstavi više od 200 izlagača iz Hrvatske i 10-ak inozemnih izlagača.