Novosti

Najave

Natječaj za zakup poslovnih prostora 5/19

Natječaj za zakup  poslovnih prostora u vlasništvu države u više hrvatskih gradova, objavljen je u subotu, 31. kolovoza, rok za ponude istječe u podne, 18. rujna.  U Zagrebu se u zakup daje ukupno trinaest poslovnih prostora smještenih od nulte do treće zone, a najviše ih se nalazi u drugoj zoni.  U zakup se daju ulični poslovni prostori za koje se početna mjesečna zakupnina kreće od 1 200 do 12 000 kuna.

Najave

Veliki interes za otvaranje ZG Crafts Shopa

Na inicijativu predsjednika OKZ-a, dr.sc. Mirze Šabića, u nazočnosti potpredsjednika OKZ-a Antuna Trojnara i predsjednika Nadzornog odbora OKZ-a  Renata Bočaka, u srijedu 28.11.2018. godine u velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika održan je pripremni sastanak na temu osnivanja ZG CRAFTS SHOPA.

Najave

Dopuna Javnog natječaja za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Dopuna Javnog natječaja za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti sukladno Zaključku gradonačelnika Grada Zagreba od 13. srpnja 2018.

...

Najave

Obrazovanje i zapošljavanje u obrtu glavne teme nadolazećeg 3. Obrtničkog foruma u Jastrebarskom

Treći po redu „Obrtnički forum – obrtništvo Zagrebačke županije“ održat će se u utorak, 20. veljače 2018. godine u Kongresnom centru „Princess“ Cvetković 85a, Jastrebarsko s početkom u 11:00 sati.
Glavna tema ovogodišnjeg foruma je „Obrazovanje i zapošljavanje u obrtu“, a govorit će se i o razlozima koji usporavaju razvoj obrtništva...

Najave

„Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“

Proizvođači suvenira i ove  godine svoje prepoznatljive proizvode predstavljaju građanima grada Zagreba na sajmu „Proizvođači suvenira grada Zagreba-Zagrebu“ koji je u subotu 21.listopada otvorio gradonačelnik Milan Bandić. Sajam možete posjetiti do 29. listopada 2017. godine na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića.

Najave

Dođite na 16. Gastro Turopolja u Velikoj Gorici

Već šesnaest godina za redom u listopadu Velika Gorica i Turopolje živi u znaku gastronomije i vrhunskih okusa turopoljskih jela, te svih delicija koje pripremaju majstori velikogoričkih ugostiteljskih objekata i gostiju koji izlažu hranu svog kraja na  manifestaciji- gastro izložba i velikom nedjeljnom turopoljskom ručku.

Najave

Modna manifestacija Zlatna igla po 82. put u Zagrebu

Sa zadovoljstvom najavljujemo da će se najdugovječnija modne manifestacija Zlatna igla Zagreba održat u subotu, 7. listopada  2017. godine na Hrvatskoj radioteleviziji - studio Anton Marti  s izravnim prijenosom na prvom /drugom programu .

U organizaciji Udruženja obrtnika grada Zagreba, petnaest poznatih dizajnera obrtnika, Sekcija cvjećara Udruženja obrtnika grada Zagreba uz još pedesetak sudionika iz ostalih srodnih...

Najave

19. sajam gospodarstva u Zaprešiću

POZIV OBRTNICIMA,  PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU
Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine u suradnji s gradom Zaprešićem organizira već tradicionalni 19. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU. 

Najave

Prijavite se na 10. Obrtničke sportske igre!

Hrvatska obrtnička komora organizira ove godine 10. po redu Obrtničke sportske igre u Hotelu Vespera  - Mali Lošinj, u terminu od 11.-14. 05.2017. godine.

Najave

Grad Zagreb dodjeljuje do 30.000 kuna potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Grad Zagreb raspisao je natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti . 
Korisnici potpora su:
•    obrti;
•    djelatnosti slobodnih zanimanja;
•    mikro, mala i srednja trgovačka...

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed