Udruženje auto taksi prijevoznika Grada Zagreba

Kontakt

Adresa:
Božidara Magovca 55
10000 Zagreb

Telefon: +385 01/66 00 671, +385 01/66 01 235
Fax: 385 01/66 92 686
e-mail: info@radio-taksi-zagreb.hr
Web: www.radio-taksi-zagreb.hr

Novosti

Novosti iz udruženja

Taksisti na Skupštini složno protiv UBER-a

Dana 19.12.2017. održana je 6. redovna sjednica Radio taksi Zagreb, na kojoj su između ostalih bili nazočni Goran Čanković, tajnik OKZ i Božo Miletić kao predsjednik CEH-a taksi prijevoznika RH, na čemu posebno zahvaljujemo. 

Na sjednici je usvojen financijski plan i program rada Udruženja za 2018.g.

Novosti iz udruženja

Nove naljepnice zagrebačkim taksistima

U nazočnosti predstavnika autotaksi prijevoznika i gradonačelnika Milana Bandića, danas su ispred zgrade Gradske uprave predstavljene posebne taksi naljepnice koje bi trebale olakšale rad legalnim taksi vozačima.

S obzirom da su nadzorne službe uočile brojne nepravilnosti i nelegalno obavljanje autotaksi djelatnosti na području Zagreba, tražili smo  jednostavno rješenje kako bismo tomu stali na kraj – objasnio je predsjednik Udruženja autotaksi prijevoznika grada Zagreba Jozo Kovačević. 

Novosti iz udruženja

Upravni odbor OKZ: Podrška Udruženju autotaksi prijevoznika Zagreb

Udruženje autotaksi prijevoznika Zagreb bori se za lojalnu i zakonitu konkurenciju kojom bi se svim poduzetnicima omogućio jednak položaj na tržištu što je u slučaj s Uberom grubo narušeno. Uber radi u Zagrebu na način da korisnik može putem aplikacije vidjeti prvo slobodno vozilo i naručiti vozilo koje je potpuno neprovjereno sa vozačem koji nema uvjete za taksi prijevoz. Naime, taksisti moraju imati licencu i dozvolu za rad, a oni koji rade za Uber u ovome trenutku nemaju niti jedno niti drugo.

Novosti iz udruženja

Priopćenje vezano uz prihvaćanje prijedloga Gradonačelnika na Gradskoj skupštini o izmjeni Odluke o autotaksi prijevozu u Gradu Zagrebu

RADIO TAKSI ZAGREB
UDRUŽENJE AUTOTAKSI PRIJEVOZNIKA GRADA ZAGREBA

Zagreb, 2.12.2015

PREDMET: Priopćenje vezano uz prihvaćanje prijedloga Gradonačelnika na Gradskoj skupštini  o izmjeni Odluke o autotaksi prijevozu u Gradu Zagrebu

Poštovani,