Početak proljeća koji se bliži upozorava da brojače vratimo na nulu. Barem na poslovnom planu, posljednji dani ožujka dobra su prilika za krenuti iznova. Godine 2021., obilježene pandemijom i teškim gospodarskim prilikama, proljeće nalikuje tankoj, ali vidljivoj zraci sunca. Posebno inspirativno – i posebno izazovno – ovo proljeće bit će za obrte, oaze usred zagrebačkog asfalta.

Jedna od obrtnica koja je prepoznala proljetni tajming je Olivera Cavrić, likovna umjetnica zastupljena na platformi Zagreb Crafts. Naime, Cavrić je svoj virtualni studio – Olivera Cavric studio – odnedavno opremila web dućanom. Uz bogatu ponudu slika i grafika, posjetitelji će ondje pronaći i “najzagrebačkije” majice. Ukrašene motivima Tomićeve ulice i sjajno dizajnirane, ove T-shirtice su neodoljivi zagrebački suvenir. 

A osim Zagrepčana, u carstvu Olivere Cavrić dobro će se osjećati i filmoljupci – budući da su njeni radovi često inspirirani filmom. Jedna od posljednjih objavljenih slika tako je posveta klasiku “Nebo nad Berlinom” redatelja Wima Wendersa.  Koji god motiv odabrali, jedno je sigurno – bit ćete bogatiji za pravo malo umjetničko djelo!

Osim na stranicama Zagreb Craftsa, više o brandu Olivere Cavrić saznajte na web-stranici i Facebook profilu obrta

 

Vaš Mravac Plavac